Hirsflarn
Publicerat 04/08/2023
Recept
Ca 30 st |
Glutenfria kakor. |
Ugns temperatur 175 grader, varmluft 175grader |
Ingredienser |
75 g margarin eller smör |
1 dl socker |
½ tsk vaniljsocker |
2 msk vispgrädde |
2 msk ljus sirap |
1 dl hirsflingor |
1 dl glutenfri fin mjöl blandning |
1 kryddmått bakpulver |
Så här gör du Smält matfettet. Blanda de övriga ingredienserna i en skål och häll över matfettet. Rör ihop till en jämn smet. Klicka ut smeten glest på smorda plåtar eller bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Låt kakorna ligga kvar någon minut på plåten innan de lossas och ev böjs över en brödkavel. |
Bli kund
De bästa varorna till bra priser
Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.
Läs mer