Dolce di Mandorla

Mängd

Mandelgryn vit 1.000 g
Socker 1.000 g
Fon dant 200 g
Röd vinbärssylt 200 g
Totalt ca 2.800 g

Gör en mjuk, pressbar massa genom att tillsätta äggvita.

Häll blandningen i en spritspåse och spritsa ut den på smorda plåtar eller på 12 mm

Bakplåtspapper.

Fyll blandningen i en spritspåse och spruta två remsor utan kant på smorda brickor eller

Stenmunstycken. Efter gräddningen kan du sätta på de dekorativa remsorna av fon dant och sylt.

Skär ut kakorna och försegla dem.

Grädda i 170 grader i ca 15-20 minuter.

Publicerat 23/06/2022

Mängd

Mandelgryn vit 1.000 g
Socker 1.000 g
Fon dant 200 g
Röd vinbärssylt 200 g
Totalt ca 2.800 g

Gör en mjuk, pressbar massa genom att tillsätta äggvita.

Häll blandningen i en spritspåse och spritsa ut den på smorda plåtar eller på 12 mm

Bakplåtspapper.

Fyll blandningen i en spritspåse och spruta två remsor utan kant på smorda brickor eller

Stenmunstycken. Efter gräddningen kan du sätta på de dekorativa remsorna av fon dant och sylt.

Skär ut kakorna och försegla dem.

Grädda i 170 grader i ca 15-20 minuter.

Bli kund

De bästa varorna till bra priser

Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.

Läs mer