LAXTÅRTA MED SPENAT OCH POTATIS.
Publicerat 21/02/2024
En form klädd med pajdeg
100 g smörfräst spenat |
400 g kokt potatis i skivor |
400 g lax i skivor |
1 ½ dl finskuren dill |
4 ägg |
3 dl mjölk |
Gör så här: Varva spenat, potatis, lax och dill i formen och avsluta med potatis.
Blanda ägg och mjölk. Häll över blandningen och grädda i 160 grader C varm ugn 35-45 minuter,
Eller tills äggstanningen stelnat. Servera med sallad.
PAJDEG MED KESELLA
1 sats
2,5 dl vetemjöl |
½ tsk bakpulver |
75 g smör |
¾ dl Kesella |
Bli kund
De bästa varorna till bra priser
Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.
Läs mer