Äppelstrudel

Placera den förgräddade smördegsbotten

180 C 10 minuter i en kakform.)
( konisk, 026-30 cm, höjd 4 cm ( ca260 ).
( ca 200 g ) Bred ut smulorna på smördegen.

Bred ut över smördegen.

Blanda ihop allt och om så önskas, hacka fint.
Blanda vaniljkräm och smör, vik in äppelfyllningen och blanda in denna blandning i kakan.
Blanda mandel, florsocker och rom och strö över fyllningen.

Förbredelse: Gör en smidig och varm deg ( 30 C ) av ingeridienserna.
Efter 45 minuter vilar degen på en duk ( 1,5 x0.8 m ).
Låt degen vila på en varm plats. Sprid ut och rulla ihop strudeln.
Pensla med smör. Baka: Grädda vid 225 C i ca 25-30 minuter

Mjöl T550 1 000 g
Salt 10 g
Varmt vatten 450 g
Olja (efter 2 min )
underflöde 100 g
Överlagring:
smör, flytande 125 g
Kaksmulor 100 g
Äpple i tunna skivor 2 000 g
Kanelsocker 100 g
Sultaniner 120 g
Nötter, hackade 80 g
Totalt 2 525 g

Publicerat 15/09/2022

Placera den förgräddade smördegsbotten

180 C 10 minuter i en kakform.)
( konisk, 026-30 cm, höjd 4 cm ( ca260 ).
( ca 200 g ) Bred ut smulorna på smördegen.

Bred ut över smördegen.

Blanda ihop allt och om så önskas, hacka fint.
Blanda vaniljkräm och smör, vik in äppelfyllningen och blanda in denna blandning i kakan.
Blanda mandel, florsocker och rom och strö över fyllningen.

Förbredelse: Gör en smidig och varm deg ( 30 C ) av ingeridienserna.
Efter 45 minuter vilar degen på en duk ( 1,5 x0.8 m ).
Låt degen vila på en varm plats. Sprid ut och rulla ihop strudeln.
Pensla med smör. Baka: Grädda vid 225 C i ca 25-30 minuter

Mjöl T550 1 000 g
Salt 10 g
Varmt vatten 450 g
Olja (efter 2 min )
underflöde 100 g
Överlagring:
smör, flytande 125 g
Kaksmulor 100 g
Äpple i tunna skivor 2 000 g
Kanelsocker 100 g
Sultaniner 120 g
Nötter, hackade 80 g
Totalt 2 525 g

Bli kund

De bästa varorna till bra priser

Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.

Läs mer