Grahams kaka med svarta vinbär.
Publicerat 08/09/2023
Ingredienser: Kaka 100 g smör 3 ägg 4 dl grahamsmjöl 3 tsk bakpulver 1 dl vispgrädde |
Garnering
Vispgrädde
Svarta vinbär
Mandelspån
Smält smöret och ställ det att svalna.
Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt grahamsmjölet blandat med bakpulver och rör därefter ner grädden
och det smälta smöret.
Grädda kakan i en rund smord och bröad form (ca 20 cm i diameter) i ca
40 minuter i 175 graders värme och låt det svalna. Garnera med vispad grädde,
Rikligt med svarta vinbär och mandelspån.
Bli kund
De bästa varorna till bra priser
Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.
Läs mer