Macarons
Publicerat 23/06/2022
Receptet för att göra macarons
Massa för ca. 150 macaronhalvor: väg exakt.
Äggvita 270 g
Salt 2 g
Socker 90 g
Florsocker 600 g
Mandelgryn 330 g
Livsmedelsfärgningsmedel
Pulver 2 till 4 g enligt önskemål.
Totalt: 1.292 g
Förberedelse: Vispa äggvitorna, salt och socker till en krämig konsistens. Blanda florsockret och mandelgrynen väl.
Blanda väl och sikta.
Blanda sedan ihop med grädde . Färga blandningen med matfärg efter önskemål.
Dekorera med ett 9-håls munstycke (ca 3 cm i diameter) och låt torka i ca 45 minuter.
Baka: Grädda i 160 grader C med öppet spjäll i ca 15 minuter.
Garnera efter önskemål: Fyll varje makarons halva med ca 5 g sylt, smörkräm eller canache.
Bli kund
De bästa varorna till bra priser
Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.
Läs mer