Tranbärs Biscotti.
Publicerat 29/09/2023
Tranbärs Biscotti Ca 40 st.
Ingredienser
100 g tranbär 3 dl Farinsocker 100 g smör, rums tempererat 3 ägg 6 1/2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk Vaniljsocker 1 tsk kardemumma, malen 1 tsk kanel, malen |
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 °C, över- och undervärme.
Dela tranbär i mindre bitar och ställ åt sidan. Rör farinsocker och smör poröst. Tillsätt ett ägg i taget. Blanda alla torra ingredienser i en skål och vänd ner i smeten. Blanda i tranbären.
Dela degen i 4 bitar som rullas till längder. Lägg längderna på plåtar med bakplåtspapper och platta ut dem lite. Grädda skorporna mitt i ugnen ca 15 minuter.
Stäng av ugnen och skär längderna i sneda bitar och sära på dem. Ställ tillbaka plåtarna i ugnen för att eftertorka några timmar.
Bli kund
De bästa varorna till bra priser
Här kan du se allt om hur du skapas som kund, allt om våra försäljnings- och leveransvillkor, hur du beställer i vårt system BIBS och vilken typ av recept du har tillgång till via vårt moderbolag BÄKO Schleswig-Holstein eG.
Läs mer